Euro i domaće nekretnine

Euro i domaće nekretnine Gračanica

Posredovanje u prodaji nekretnina

Posredovanje u prodaji nekretnina

Bilo da je u pitanju prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja zemljišta, poslovnih prostora ili drugih nekretnina svojim klijentima osiguravamo savjetovanje i posredovanje oko pripreme nekretnine za prodaju, pripreme dokumentacije za nekretnine te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Prodaja nekretnine je vrlo važna u životu svakog od nas i često zna biti naporna i stresna. Od one prve misli koliko Vaša nekretnina vrijedi, zatim oglašavanje, pokazivanje i pregovaranje, te naposlijetku prikupljanje potrebne dokumentacije. Ukoliko ne posjedujete dovoljno znanja o stanju tržišta nekretnina, kao i o realnim prodajnim cijenama, ili nemate dovoljno vremena da radite na prodaji Vaše nekretnine idealno rješenje je da angažujete profesionalnog posrednika.

Izbjegnite troškove oglašavanja, uznemiravanja telefonom i nenajavljene dolaske neozbiljnih kupaca i uštedite svoje dragocjeno vrijeme… Prepustite nam prodaju Vaše nekretnine.  Vaša jedina obaveza je da budete prisutni pri potpisivanju ugovora kod notara i potvrdite notaru kada vam cjelokupna svota novca bude isplaćena. To možete postići veoma jednostavno.  Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i detaljno upoznate o nekretnini koju prodajete, a mi vas o najefikasnijim načinima prodaje Vaše nekretnine.

Nakon našeg prvog kontakta i susreta u našim prostorijama, upoznati ćemo Vas sa načinima našeg rada i dogovoriti sve detalje saradnje. Obzirom da imamo široku bazu klijenata, vašu nekretninu ćemo prezentirati svim potencijalnim kupcima koji su zainteresirani za slične karakteristike koje vaša nekretnina ima i obezbjediti da vaša nekretnina postigne najbolju cijenu.

Od prvog kontakta, pa do same realizacije prodaje, možete računati na naše savjete i susretljivost.

Obratite nam se sa povjerenjem.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
error: Sadržaj je zaštićen !!