Euro i domaće nekretnine

Euro i domaće nekretnine Gračanica

Posredovanje u kupovini nekretnina

Posredovanje u kupovini nekretnina

Kupovina nekretnine predstavlja jednu od najvažnijih odluka u životu koja dugoročno utiče na život svakog pojedinca. U moru nekretnina koje se prodaju na tržištu veoma je teško odabrati idealnu nekretninu  koja bi ispunjavala sve Vaše zahtjeve. Za kupovinu nekretnine, potrebno je dobro poznavanje tržišta, vrijednosti pojedinih nekretnina i znanje kako u okviru ograničenog budžeta dobiti najveću vrijednost.

Prodavci su veoma često emotivno vezani za svoje nekretnine pa se direktno pregovaranje sa prodavcima često pretvori u dugotrajan, neugodan i stresan proces. Pored toga, nesređena imovinska pitanja, nelegalizirani objekti, propusti u papirologiji… mogu Vas u konačnici mogu koštati više nego što ste planirali.

Sve se to može izbjeći ukoliko angažujete profesionalnog posrednika  koji će u Vaše ime da pregovara i riješava administrativna pitanja od početka do kraja. Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate. Nakon našeg prvog kontakta i susreta u našim prostorijama zabilježit ćemo karakteristike Vaše idealne nekretnine, upoznati Vas sa načinom našeg rada i dodatnim uslugama koje nudimo. Kao profesionalni posrednici maksimalno ćemo se angažovati da u skladu sa Vašim smjernicama pronađemo Vašu idealnu nekretninu. 

Pored toga, ukoliko je potrebno pomoći ćemo Vam pri sklapanju Vaše finansijske konstrukcije tako što ćemo Vam obezbjediti informacije o mogućnostima kupovine nekretnine putem kredita po najpovoljnijim uslovima na tržištu, savjetovati Vas i pomoći u pripremi kreditne dokumentacije i maksimalno pojednostaviti i ubrzati cjelokupni proces do konačnog odobravanja kredita.

Onog momenta kad pronađemo nekretninu za vas i dogovorimo kupoprodajnu cijenu, organizovat ćemo potpisivanje ugovora o kupoprodaji nekretnina kod notara.

Nakon potpisa kupoprodajnog ugovora  pomoći ćemo Vam da što jednostavnije i brže završite prenos i upis vlasništva nekretnini, podnošenje porezne prijave za razrez poreza na promet nekretnine, prenos režija s prodavca na Vaše ime, kao i sve ostale administrativne obaveze koje oduzimaju mnogo vremena.

Kupovina nekretnine je izuzetno bitna odluka za budućnost, bilo da se radi o nekretnini koja će biti Vaš budući dom ili nekretnini koju ćete koristiti povremeno ili za odmor. Za Vas kao kupca ovo je izuzetno složen proces, a nama kao posrednicima veliki izazov.  Uz naše iskustvo zasigurno ćemo Vas sigurno i glatko popratiti u cijelom postupku. Pomoći ćemo Vam u odabiru Vaše nove nekretnine u skladu s Vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Obratite nam se povjerenjem.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
error: Sadržaj je zaštićen !!