Euro i domaće nekretnine

Euro i domaće nekretnine Gračanica

Posredovanje u iznajmljivanju nekretnina – za najmodavce

Posredovanje u iznajmljivanju nekretnina – za najmodavce

Bilo da je u pitanju iznajmljivanje kuće, stana ili poslovnih prostora svojim klijentima osiguravamo savjetovanje i posredovanje oko pripreme nekretnine za iznajmljivanje, pripremamo dokumentaciju, te riješavamo sva administrativna pitanja.  Iznajmljivanje stana, kuće ili poslovnog prostora je veoma često zahtjevan i naporan proces koji traži potpunu pažnju, posvećenost i jako dosta vremena.

Ukoliko nemate dovoljno vremena da radite na iznajmljivanju Vaše nekretnine idealno rješenje je da angažujete profesionalnog posrednika. Izbjegnite troškove oglašavanja, uznemiravanja telefonom, nenajavljene dolaske neozbiljnih zakuprimaca i nesigurnost koja sa sobom nosi  iznajmljivanje nekretnine nepoznatoj osobi.

Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i detaljno upoznate o nekretnini koju iznajmljujete, a mi vas o najefikasnijim načinima iznajmljivanja Vaše nekretnine.

Nakon našeg prvog kontakta i susreta u našim prostorijama upoznati ćemo Vas sa načinima našeg rada I dogovoriti detalje saradnje.

Većina vlasnika nekretnina ne žele samostalno da izdaju nekretninu, te zbog pravne sigurnosti, uštede vremena i široke baze klijenata koja obezbjeđuje ozbiljnost i poslovnost najamoprimaca javljaju se posredniku. Onog momenta kada pronađemo zakupoprimca za Vašu nekretninu, organizovat ćemo potpisivanje ugovora o iznajmljivanju nekretnina, obezbjediti da kao najamodavac budete maksimalno zaštićeni, te umjesto Vas završiti sve administrativne obaveze.

Od prvog kontakta, pa do same realizacije posla, možete računati na naše savjete i susretljivost.

Obratite nam se povjerenjem.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
error: Sadržaj je zaštićen !!